- NK Gazonmaaierracen

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

'Artikelen'

Vaassen in actie tegen ALS!

Helaas lijdt bestuurslid Remco Bonhof, afkomstig uit Vaassen aan de genadeloze ziekte ALS. Voor onderzoek is veel geld nodig en daarom organiseerde hij met vele andere mensen zaterdag 30 September 2017 Vaassen in actie tegen ALS!  

Waarom actie?

ALS is een zenuw-spierziekte waarbij steeds meer spieren uitvallen. Lopen, praten en slikken gaan steeds moeilijker en uiteindelijk verliezen ook de ademhalingsspieren hun functie.De gemiddelde overlevingstijd is 3 tot 5 jaar na de diagnose. Tot nu toe is er nog geen medicatie gevonden.

Vele rijders, bestuursleden, vrijwilligers en aanhang van het N.K Gazonmaaierracen  namen deel aan deze actiedag om hun steentje bij te dragen. Daarnaast liepen ook wat rijders bij enkele wedstrijden langs het publiek met hun helm om geld in te zamelen.  Al met al is er een mooi bedrag ingezameld en kon er namens de Stichting N.K Gazonmaaierracen een cheque van € 3568,63 aan Remco worden uitgereikt!

Mocht u ook uw steentje willen bijdragen? Dat kan! Op de website https://vaasseninactietegenals.alsacties.nl/ kunt u een bedrag naar eigen keuze doneren.  Neem gerust een kijkje.

 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu